galatasaray
galatasaray

Danimarka’dan Galatasaray’a büyük jest

1 min


160
543 shares, 160 noktalar

Son dakika – Danimarka’dan Galatasaray’a büyük jest

Galatasaray’ın Randers deplasmanında tribünlerde bin 500 sarı-kırmızılı taraftar olacak.

Galatasaray’ın Randers deplasmanında tribünlerde bin 500 sarı-kırmızılı taraftar olacak. Randers’ın deplasman taraftarı yasağı getiren UEFA nezdindeki çabaları sonuç verirken, yalnızca Danimarka’da yaşayan Türk taraftarların izleyebilecekleri maçın biletleri dün saat 13.00 itibarıyla satışa çıkarıldı ve 7 dakika içerisinde sona erdi.

Danimarka Süper Ligi’nde lider durumda bulunan Randers Kulübü’nün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: “UEFA ile iyi bir iş birliğinden sonra, Randers’ta taraftarları ağırlamak fırsatı olacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Böylece Galatasaray taraftarlarının maçın açık hava bölümü için bilet almasına izin verildi. Danimarka’da yaşayan Galatasaraylı taraftarlar, 1.500 seyirci kapasiteli sadece MASCOT tribününe bilet alabilecek. Galatasaraylılar bu tribünden başka bir yerde bulunmamalıdır.

MASCOT tribününün dışında bulunan Galatasaray taraftarları derhal stattan ihraç edilecek.”Bir kişinin en fazla 8 bilet alabilirken, yetişkinler 250 (335 TL), emekliler ile öğrenciler 200 (269 TL) ve çocuklar ise 125 (168 TL) kron ödeyip maça girecek.


Like it? Share with your friends!

160
543 shares, 160 noktalar

Bu habere bir tepki vermek ister misin! Aşağıdan seç, tıkla

Şaşırdım Şaşırdım
0
Şaşırdım
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
0
Beğendim
Komik Komik
0
Komik
Üzüldüm Üzüldüm
0
Üzüldüm

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

erhanbasyayla

İzmir - Foça doğumlu. İstanbul'da yaşıyor. New York Film Acedemy mezunu. (Film & Video Arts) facebook.com/erhan.basyayla