Yakakentte fitness sporu
Yakakentte fitness sporu

Yakakent’te Fitness’a büyük ilgi.

1 min


152
474 shares, 152 noktalar

Samsun’un Yakakent İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde verilen ‘fitness’ dansına kadınlar büyük ilgi gösteriyor.

 

Yakakent Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ‘Her zaman, her yerde, herkes için eğitim’ platformunda ücretsiz olarak fitness, plates ve aerobik eğitimleri veriliyor. Eğitimlere katılan kadınlar Latin dansı fitness eşliğinde hem eğleniyor hem de fazla kilolarından kurtuluyor. Yazın açık havada sahil şeridinde, havaların soğumasıyla birlikte salonda fitness ve aerobik yapıyorlar.

İstanbul Üniversitesi egzersiz ve spor bilimleri Türkiye vücut ve fitness akademisi sertifikası bulunan Esra Yavuz eğitmenliğinde fitness…

Samsun’un Yakakent İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde verilen “fitness” dansına kadınlar büyük ilgi gösteriyor.
Yakakent Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü “Her zaman, her yerde, herkes için eğitim” platformunda ücretsiz olarak fitness, plates ve aerobik eğitimleri veriliyor. Eğitimlere katılan kadınlar Latin dansı fitness eşliğinde hem eğleniyor hem de fazla kilolarından kurtuluyor. Yazın açık havada sahil şeridinde, havaların soğumasıyla birlikte salonda fitness ve aerobik yapıyorlar.

İstanbul Üniversitesi egzersiz ve spor bilimleri Türkiye vücut ve fitness akademisi sertifikası bulunan Esra Yavuz eğitmenliğinde fitness yapan kadınlar, Latin müziği eşliğinde hem spor yapıyorlar hem de form da kalıp zayıflıyorlar.
Müzik ve sporu bir arada yapmanım keyfinin bambaşka olduğuna dikkat çeken Esra Yavuz, kadınların son yıllarda fıtness ve platese büyük ilgi gösterdiğini kaydetti.

Yakakent Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Çakır, sporu tabana yaymaya çalıştıklarını ve herkesin spor yapabilmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç ise kadınların spor yapabilmeleri için Halk Eğitim Müdürlüğü’nün diğer branşlarda olduğu gibi tüm imkanları seferber ettiklerini ifade etti. Kaymakam Kılıç, halen bu spor için salonlarda 90’ın üzerinde kadının fıtness ve aerobik yaptıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:https://www.sabah.com.tr


Like it? Share with your friends!

152
474 shares, 152 noktalar

Bu habere bir tepki vermek ister misin! Aşağıdan seç, tıkla

Şaşırdım Şaşırdım
0
Şaşırdım
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
0
Beğendim
Komik Komik
0
Komik
Üzüldüm Üzüldüm
0
Üzüldüm

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

mehmet aslan

Yazar - Grafiker Reklam. Web master.