chp-meydana-inecek
chp-meydana-inecek

CHP, “Milletin Sesi” ve “Acil Seçim” sloganlarıyla 4 Aralık’ta meydana iniyor

1 min


207
1k share, 207 noktalar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 4 Aralık’ta Mersin’den başlatacağı mitinglerde “Milletin Sesi” ve “Acil Seçim” sloganları kullanılacak.

Ocak ayından itibaren bölgesel olarak devam edilecek mitingler, düzenlendiği ilin çevre illerini de kapsayacak. CHP ve İyi Parti örgütleri de karşılıklı olarak mitinglere destek olacak. Bu arada Mersin’deki alan tartışmasının ardından Büyükşehir Belediyesi, mitingin düzenleneceği alana “Umut Meydanı” ismini verdi.

Ocak ayından itibaren devam edecek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Haydi meydana” diyerek erken seçim talebiyle 4 Aralık’ta Mersin’den başlatacağı mitinglerin sloganı ve ayrıntıları belli oldu. CHP, mitinglerde “Milletin Sesi” ve “Acil Seçim” sloganlarını kullanacak. Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre TBMM’deki bütçe görüşmeleri nedeniyle Mersin’deki mitingin ardından Aralık ayında başka bir miting planlanmıyor. Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı koordinatörlüğünde yürütülecek mitinglere Ocak ayından itibaren devam edilecek. Mitingler, bölgesel olacak ve düzenlendiği ilin çevre illerini de kapsayacak.

Meydanın ismi “Umut” oldu
Bu doğrultuda Mersin’de düzenlenecek mitinge Hatay, Gaziantep, Adana gibi illerden de katılım sağlanacak. Öte yandan Mersin Valiliğinin Cumhuriyet Meydanı’nda mitinge izin vermemesinin ardından miting için Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun yanındaki alanda karar kılınırken, Mersin Büyükşehir Belediyesi, alana “Umut Meydanı” ismini verdi.

İki parti birbirine destek olacak
Parti kaynakları, daha önce Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting düzenlemesi nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nın istendiğini ancak valilik kararının ardından mitingi Umut Meydanı’nda düzenleyeceklerini söyledi. Öte yandan İyi Parti’nin de mitinglere bölgesel olarak devam edeceği ve her iki partinin il örgütlerinin bölgelerinde düzenlenen mitinglere destek olacağı öğrenildi.


Like it? Share with your friends!

207
1k share, 207 noktalar

Bu habere bir tepki vermek ister misin! Aşağıdan seç, tıkla

Şaşırdım Şaşırdım
0
Şaşırdım
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
0
Beğendim
Komik Komik
0
Komik
Üzüldüm Üzüldüm
0
Üzüldüm

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

erhanbasyayla

İzmir - Foça doğumlu. İstanbul'da yaşıyor. New York Film Acedemy mezunu. (Film & Video Arts) facebook.com/erhan.basyayla