yakakent-haber
yakakent-haber

İlkadım’da “Kedi evi” projesi

1 min


146
434 shares, 146 noktalar

İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince hayata geçirilen projede belediyenin kendi atölyesinde üretilen kedi evleri talepte bulunan vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

yakakent-haber
yakakent-haber

İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünce  başlatılan projede belediyenin kendi atölyesinde üretilen kedi evleri istekte bulunan vatandaşlara verilmeye başlandı.
Ekipler istek üzerine ilk Kedi Evi’ni Kale Mahallesi’nde bir adrese teslim etti.

MİNİK DOSTLARA YENİ EV PROJESİ
Projeden hakkın bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlçe sakinlerimizin öncelikli taleplerini belirlemek için her gün farklı bir mahallemizin nabzını tutuyoruz.

Aynı zamanda sosyal medyanın tüm mecralarını kullanarak vatandaşımızın bizlere daha kolay ulaşmasını sağlıyoruz. Bizim için esas olan vatandaşlarımızın beklentileri ve talepleridir.

Şehrimizin her köşesindeki parklarla beraber özellikle insan sirkülasyonun fazla olduğu alanlarda bulunan kedi evlerimizde yaşayan can dostlarımız artık bizler için birer komşu olacak. Minik dostlarımız için özel olarak yaptığımız kedi evlerinin yanı sıra, yürüttüğümüz bütün hizmetlerimizi hayvan severlerle birlikte genişleterek devam ettiriyoruz” diye konuştu.

Kedi evi talebi karşılanan Pınar Özkökçü ise, “İlkadım Belediyemize sosyal medya üzerinden ulaşarak talebimizi ilettik. Talebimiz ilgili birim müdürlüğü tarafında işleme alındı. Ardından da belediye yetkilileri bize dönüş yaparak kedi evinin bize teslim edileceğini söylediler. Kedi evi bize ulaştı ve artık kedilerimizin sıcak bir yuvası var. Allah da başkanımızın yuvasını mesut, mutlu etsin” şeklinde konuştu.


Like it? Share with your friends!

146
434 shares, 146 noktalar

Bu habere bir tepki vermek ister misin! Aşağıdan seç, tıkla

Şaşırdım Şaşırdım
0
Şaşırdım
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
0
Beğendim
Komik Komik
0
Komik
Üzüldüm Üzüldüm
0
Üzüldüm

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

mta

Editör -Yazar