huseyin-kiyma-yakakent
huseyin-kiyma-yakakent

Yakekent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’dan gri pasaport açıklaması

2 min


194
863 shares, 194 noktalar

Yakekent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’dan gri pasaport açıklaması.
Geçtiğimiz günlerde gri pasaport skandalı ile gündeme gelen Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma gazetecilere yazılı açıklamalarda bulundu.

 

Geçtiğimiz günlerde gri pasaport skandalı ile gündeme gelen Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma gazetecilere yazılı açıklamalarda bulundu. KamuoyunaKıyma açıklamasında, 2020 yılında aralarında CHP’li belediyelerin de yer aldığı farklı partilerden belediyelere, Uluslararası Çevre ve Kültür Etkinliklerine katılma yönünde sunulan projelerden olmak üzere, belediyemize de bu amaçla başvuruda bulunulmuştur.Söz konusu başvuru, mevzuata uygunluğu nedeniyle Belediye Meclis  gündemine alınmış, meclisimizde bulunan Kaynak: Yakekent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’dan gri pasaport açıklaması.

Projede yer alan herkesin adli sicil kayıtları, projeye katılımdan önce belediyemizce ilgililerden alınmıştır.diyen Kıyma,  Ancak kişilerin geri dönüş yapmamaları ve usulsüz işlemlerinin tespiti nedeniyle, hemen  pasaportlarının iptali için ilgili nüfus  vatandaşlık müdürlüğüne yazı yazılmış ve gerekli iptal sağlanmıştır. İlgili makamlara bilgilendirmeler yapılmıştır. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Baş Müfettişliği tarafından Belediyemizde gerekli incelemeler yapılmış ve ilgili kişiler nezdinde Bakanlık onayı ile adli soruşturma başlatılmıştır. Sürecin mağdurlarından biri olduğum hususunun, soruşturma ve ilerleyen süreçlerde ortaya çıkacağı kanaatindeyim. Kaynak: Yakekent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’dan gri pasaport açıklaması.

Hal böyle iken CHP Samsun İl Başkanı, CHP’li SBB Grup Başkan vekili Atilla Tekcan, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın yargıya intikal etmiş bir konu hakkında sonucunu beklemek varken, Yakakent İlçemizin AK Partili Belediye döneminde kavuştuğu hizmet ve kazanımlarını gölgeleme çabaları beyhudedir. Güneş balçıkla sıvanmaz. Yakakent İlçemize 7/24 belediye hizmetlerimizin yanında, dönemimizde İlçemize kazandırdığımız;• Kanalizasyon ve ileri biyolojik arıtma tesisi• Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi• Yarı kapalı pazaryeri• 50 Yataklı Alaçam – Yakakent Devlet Hastanesi• İlçemizin doğalgaza kavuşması• Yeni hükümet konağı• 1.Sınıf atık ayrıştırma merkezinin yapılması• Çam Gölü Mesire Alanının onarım ve düzenlemesi• Bisiklet yolu• Millet Bahçesi yapılması• Su değirmenlerinin yeniden hayat bulması…Gibi birçok yatırım ve hizmetlerden dolayı Yakakentli hemşehrilerimizin, AK Partimize ve Belediyemize güven ve desteği artarak devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla sunulur…

Kaynak: Yakekent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’dan gri pasaport açıklaması.

Like it? Share with your friends!

194
863 shares, 194 noktalar

Bu habere bir tepki vermek ister misin! Aşağıdan seç, tıkla

Şaşırdım Şaşırdım
0
Şaşırdım
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
0
Beğendim
Komik Komik
1
Komik
Üzüldüm Üzüldüm
1
Üzüldüm

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Caner Engin Faysal

Gazeteci, yazar, web master Haber ve Reklam işleri