seren-serengil-den-hadise-ve-reza-zarrab
seren-serengil-den-hadise-ve-reza-zarrab

Seren Serengil’den Hadise ve Reza Zarrab açıklaması: Korkunç bir ihanet ve rezalet

1 min


201
983 shares, 201 noktalar

Seren Serengil’den Hadise ve Reza Zarrab açıklaması: Korkunç bir ihanet ve rezalet

 
Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil; Hadise, Ebru Gündeş ve Reza Zarrab üçgeninde yaşananlarla ilgili iddiaları tekrar masaya yatırdı. Olayı “Bu yılın en büyük rezaleti” olarak tanımlayan Serengil, “Korkunç bir ihanet ve rezalet. Bu senenin en büyük rezaletinin başında. Skandal!” ifadelerini kullandı.
Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ve Hadise’nin küslüğü sonrası ortaya atılan Reza Zarrab iddiası, 2021 yılının en çok konuşulan konuları arasındaydı. Reza Zarrab’dan boşanmak için dava açan Ebru Gündeş, Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmişti. O kadınlar arasında, Gündeş ile “O Ses Türkiye” yarışmasında bir dönem jüri koltuğuna oturan Hadise’nin de olduğu iddia edilmişti. Hadise ile arkadaşlığını bitiren Ebru Gündeş, çıkan söylentiler hakkında sessiz kalmıştı.

“KORKUNÇ BİR İHANET VE REZALET”
Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil, canlı yayında bu konuyu bir kez daha açtı. Serengil, Hadise’yi suçlayarak “Bu yılın en büyük rezaleti” dedi. Serengil açıklamasının devamında “Korkunç bir ihanet ve rezalet. Bu senenin en büyük rezaletinin başında. Skandal!” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Hadise’nin üzerindeki marka takımın beğenilmesi üzerine “Amerika’dan aldım” diyen Hadise’nin alışveriş faturasına ulaşan muhabirler, kesilen faturanın Reza Zarrab’a ait olduğu bilgisine ulaşmıştı. Hadise ve Reza Zarrab’ın yasak aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Bunu duyan Ebru Gündeş’in, Hadise ile arkadaşlığını bitirdiği iddia edilmişti. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab, 22 Nisan 2021’de boşanmıştı.

***********************************
BİR VİDEO – iZLE
***********************************


Like it? Share with your friends!

201
983 shares, 201 noktalar

Bu habere bir tepki vermek ister misin! Aşağıdan seç, tıkla

Şaşırdım Şaşırdım
0
Şaşırdım
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
0
Beğendim
Komik Komik
0
Komik
Üzüldüm Üzüldüm
0
Üzüldüm

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

erhanbasyayla

İzmir - Foça doğumlu. İstanbul'da yaşıyor. New York Film Acedemy mezunu. (Film & Video Arts) facebook.com/erhan.basyayla