savas-ukrayna-rusya
savas-ukrayna-rusya

İrina Vereşuk, “Savaş düşündüğümüzden de uzun ve zor geçebilir” dedi.

1 min


204
963 shares, 204 noktalar

Ukrayna: Savaş düşündüğümüzden de uzun ve zor geçebilir

Ukrayna Başbakan Yardımcısı İrina Vereşuk, Ukraynalı siyasilere seslenerek, “Savaş düşündüğümüzden de uzun ve zor geçebilir” dedi.

Rusya’nın Ukrayna’da saldırıları devam ederken, Ukrayna Başbakan Yardımcısı İrina Vereşuk, Ukraynalı siyasilere seslendi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Vereşuk, savaşın istenildiği gibi kısa sürede bitmeyebileceğini ifade ederek, “Toplumdaki düşünce liderlerine ve politikacılarımıza seslenmek istiyorum. Şu anda siyasi görüş farklılığımız yok. Hepimiz biriz ve savaştayız. Ruslarla savaşıyoruz, onlarla tartışmıyoruz onlar bizim düşmanımız ve onları öldürüyoruz. Bu savaş bizim istediğimizden daha uzun ve daha zor geçebilir” dedi.

Siyasilerin toplumu cesaretlendirmelerini ve dayanıklı kılmaları gerektiğini aktaran Vereşuk, “Sizden bazıları bilmeden ya da popülerlik uğruna felaket varmış gibi davranıyorsunuz. Lütfen bu savaş zamanında etki alanınızın farkına varın ve sosyal medyada böyle davranmaktan vazgeçin. Bize sakinlik, cesaret ve dayanma gücü gerekli. Kazanacağız” ifadelerini kullandı.


Like it? Share with your friends!

204
963 shares, 204 noktalar

Bu habere bir tepki vermek ister misin! Aşağıdan seç, tıkla

Şaşırdım Şaşırdım
0
Şaşırdım
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Beğenmedim Beğenmedim
2
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
0
Beğendim
Komik Komik
1
Komik
Üzüldüm Üzüldüm
3
Üzüldüm

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

erhanbasyayla

İzmir - Foça doğumlu. İstanbul'da yaşıyor. New York Film Acedemy mezunu. (Film & Video Arts) facebook.com/erhan.basyayla