ataocagi-samsun-acilis
ataocagi-samsun-acilis

Samsun İlkadım’da Ataocağı açılışı ne zaman!

1 min


173
654 shares, 173 noktalar

İlkadım Belediyesi’nin geçmiş ile gelecek kuşaklar arasında bilgi ve tecrübelerini ailelerine aktaran yaşlılar için hazırlanan büyükler kreşi olarak tanımlanan ‘Ata Ocağı’ nın yapımında sona gelindi. Yüzde 90 tamamlanan bina, yeni yılda faaliyete girecek.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yapımında sona gelinen binanın 2023 yılı itibariyle hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.

Türkiye’de tek olacak projenin ilçedeki büyüklere destek olacağını söyleyen Başkan Demirtaş, “Yaş farkından dolayı iletişimde sıkıntılar yaşayan yaşlılarımız için sabah kalktığında kendi akranıyla beraber olabileceği sohbet edebileceği, hobi bahçeleri olan akşam da evine dönebileceği sosyal donatıları olan mekânda günün stresini atacakları yapıda bir araya getireceğiz” diye konuştu.

Huzurevleri’nden farklı bir alan olacağını belirten Başkan Demirtaş, “Yaşlı büyüklerimize sosyal hayatın içerisinde ailelerinden kopmadan farklı yaşam alanlarında hoşça vakit geçirebileceği bir ortam sağlayacağız.
Bu noktada ilçemiz sınırları içinde şehir merkezine yakın ulaşım sorununun olmadığı doğa ile yeşilin bir arada olacağı projemizi 2023 yılı itibariyle hizmete açacağız.

“Artık son rötuşları yapıyoruz.
Yüzde 90’ı neredeyse bitmiş durumda. Mobilya ve iç tasarımı ve içerideki bazı eksikleri tamamlayıp bir açılış planlıyoruz” dedi.

Haber kaynak: Samsun Haber Gazetesi


Like it? Share with your friends!

173
654 shares, 173 noktalar

Bu habere bir tepki vermek ister misin! Aşağıdan seç, tıkla

Şaşırdım Şaşırdım
1
Şaşırdım
Eğlenceli Eğlenceli
3
Eğlenceli
Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
4
Beğendim
Komik Komik
0
Komik
Üzüldüm Üzüldüm
0
Üzüldüm

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Caner Engin Faysal

Gazeteci, yazar, web master Haber ve Reklam işleri