baskan-demir-samsun-da-itfaiye-istasyonu
baskan-demir-samsun-da-itfaiye-istasyonu

Samsun’ un ilçelerine İtfaiye istasyonları

1 min


165
573 shares, 165 noktalar

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde itfaiye istasyon sayısını arttırmak için çalışmalar sürdürdüklerini belirterek, hedeflerindeki istasyon sayısının 25 olduğunu söyledi.

SAMSUN /  Samsun Büyükşehir  Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde itfaiye istasyon sayısını arttırmak için çalışmalar sürdürdüklerini belirterek, hedeflerindeki istasyon sayısının 25 olduğunu söyledi.

Samsun Büyükşehir  Belediyesi, tüm ilçelerde daha hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı doğrultusunda itfaiye teşkilatını güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce Vezirköprü İtfaiye İstasyonu’ nu hizmete açan Samsun Büyükşehir  Belediyesi, Atakum  ve Terme’deki istasyonlarını da yeniliyor.

Atakum’ da inşaat çalışmaları devam ederken, Terme’deki çalışmalarda ise sona gelindi. 6 milyon 538 bin 862 lira bedelli istasyon binası inşaatının yüzde 85’i bitti. Ayrıca, Yakakent ilçesine yapılacak yeni itfaiye istasyonu için yapım ihalesinin gerçekleştirildiği,  İlkadım  ilçesi Kıran Mahallesi için de ihale sürecinin devam ettiği bildirildi.

Afetlere müdahalede dünya kriterini yakalamak için itfaiye istasyonu sayısını artırdıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Şehrimizin kırsal alanı oldukça fazla ve mesafe ise uzun.
Biz de mümkün olduğunca süreyi aşağıya çekmek istiyoruz. Bu amaçla istasyon sayımızı 19’a çıkartıyoruz. 2’si yenilemeyle birlikte 4 istasyonumuzu şehrimize kazandırıyoruz.

İstasyonların yapımını tamamlayarak en kısa sürede hizmete açacağız. Çünkü bizim için öncelik daima halkımızın canı ve sağlığı.
Hedefimiz ise 25 istasyona ulaşmaktır.

Türkiye’ye örnek hizmetler veren Samsun Büyükşehir  İtfaiyesi’ nin çıtasını daha da yükseltmek için istasyon sayısını artırıyoruz. Samsun halkımız müsterih olsun. İtfaiye teşkilatı, halkımızın güveni, refahı, huzuru ve mutluluğu için 7 gün 24 saat iş başında” dedi. 

Kaynak: İHA

Like it? Share with your friends!

165
573 shares, 165 noktalar

Bu habere bir tepki vermek ister misin! Aşağıdan seç, tıkla

Şaşırdım Şaşırdım
0
Şaşırdım
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
1
Beğendim
Komik Komik
0
Komik
Üzüldüm Üzüldüm
0
Üzüldüm

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

mta

Editör -Yazar