samsun_a_kar_ne_zaman_yagacak
samsun_a_kar_ne_zaman_yagacak

Samsun’a kar ne zaman yağacak?

1 min


148
433 shares, 148 noktalar

Samsun’ a kar  yağacak mı? Yağarsa ne zaman!

10 Ocak itibariyle yurt genelinde soğuk hava etkisini göstermeye başlayacak. Kutup soğukları ile birlikte kar yağışlarının da başlaması bekleniyor.

Yeni yıla da mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklıkla giren ülkemiz önümüzdeki haftadan itibaren kutup soğuklarının etkisi altında kalacak. Meteroloji uzmanlarından alınan bilgilere göre  İstanbul’da kar yağışının görüleceği tarih açıkladı. Yekililer; “Bu sistem öyle bir kış yapar ki o sıcak havaları unutabiliriz. 2 sene önceki gibi bir kar yağışı da olabilir.” dediler.

Hava sıcaklıklarının bir anda düşeceğini 10-11 Ocak 2024 tarihlerinden itibaren İstanbul’dan girecek kar yağışının ilerleyen günlerde yurdun tamamını etkisi altına alacağı öğrenildi.

Yağış azlığı şu ana kadar düşündürücü seviyelerde yer alırken. 10-11 Ocak gibi soğuk hava dalgası geliyor. İstanbul’da da kar yağışı yapacak. Sıcaklıkların 5-6 dereceye kadar düşebileceği soğuk hava beklenirken, sistemler değişmezse bu sistemin İstanbul başta olmak uzere Karadeniz ve yurdun büyük bir bölümünde kar yağışlarına neden olacağı belirtiliyor.


Like it? Share with your friends!

148
433 shares, 148 noktalar

Bu habere bir tepki vermek ister misin! Aşağıdan seç, tıkla

Şaşırdım Şaşırdım
2
Şaşırdım
Eğlenceli Eğlenceli
3
Eğlenceli
Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
4
Beğendim
Komik Komik
1
Komik
Üzüldüm Üzüldüm
2
Üzüldüm

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

mta

Editör -Yazar