Ufo
Ufo

O araç uzayda ve denizde hareket edebiliyor – UFO Dosyası

3 min


178
713 shares, 178 noktalar
Ufo
Ufo

Pentagonda 22 yıl görev yapan Elizondo, Ufo’lar ile ilgili gizli bir görev yürütüyordu. Yıllar sonra önemli açıklamalarda bulundu.

22 yıl boyunca üst düzey istihbarat yetkilisi olarak görev yapan Luis Elizondo vardı. Elizondo, geçtiğimiz ekim ayında Pentagon’daki görevini bıraktı. Nedeni, bakanlık içerisinde programın eleştirilmesiydi. ABD Savunma Bakanı James Mattis’e yazdığı istifa mektubunda, “Neden bu meseleye daha fazla zaman ve para harcamıyoruz?” dedi. Eski istihbaratçı, Türkiye dahil tüm ülkelerin uzaylılara karşı önlem alması gerektiğini söyledi.

Elizondo açıklamalarına söyle devam etti:
Aslında Pentagon’daki görevim basitti, “Gördüğümüz neydi ve nasıl çalışıyor?” sorularına yanıt aramaktı. Görevim o araçların direksiyonunda kimlerin olduğunu ya da niyetlerinin ne olduğunu bulmak değildi. Tabii ki yıllarımı bu programda harcadığım için kişisel bir fikrim var fakat açık açık bunu ifade etmek konusunda da dikkatli davranıyorum. Çünkü kişisel fikrimi söylersem insanların bunu gerçek kabul etmesinden korkuyorum.

Bizim yaptığımız araştırmaların izinden giderek daha fazla araştırma yapılmalı. Kötü haber şu: 10 yıllık araştırma sonucunda, “resmi olarak”, o araçların ne olduğundan emin değiliz. Fakat iyi haber de var, o araçların nasıl çalıştığı ve sahip olduğu teknoloji konusunda pek çok bilgi elde ettik.

O araç uzayda ve denizde hareket edebiliyor,

luis-elizondo
Luis Elizondo

KARŞILAŞTIĞIM EN GARİP ŞEY

Pek çok şey gördüm ama en ilginçlerinden biri yayınladığımız o videoydu. Aslında orada gördüğümüz şey şüphe götürmüyor. Kesinlikle bize ait bir araç değil, başka bir ülkeye de ait değil. Nereden geldiklerini soracak olursanız bir şey diyemem çünkü tam olarak bilmiyorum. İlginç olan araca dair ölçtüğümüz şeyler.

Birincisi: Aniden artan ivme. Bu araçtaki ivme bizim bildiğimiz G gücüyle açıklayabileceğimiz bir şey değil. Bizim biyolojik sistemimizin taşıyabileceği G gücünün çok ötesinde.
(Not: G kuvveti serbest hareket eden bir nesnenin maruz kaldığı kuvvet. Mesela pilotlar uçuş sırasında yüksek G kuvvetine maruz kalıyor.)

İkincisi: Hipersonik hız. Bu nesneler bazen o kadar hızlı hareket ediyor ki hipersonik hızı geçiyor. İlginç olanı arkalarında bu hızın gerektirdiği bir iz de bırakmıyorlar. Mesela bir sonik patlama, iyonlaşma da yok.

Üçüncüsü: Kolay gözlemlenmiyorlar. Radarda, kameralarda tespit etmesi gerçekten zor. Bunu nasıl becerdikleri konusunda bayağı bir fikir edindik.

Dördüncüsü: Pek çok ortamda seyahat ve hareket etme kabiliyeti. Mesela uzayda, atmosferde belki de suyun altı…

Ufo
Ufo

Beşincisi: Dünya’da yerçekimine karşı koyma kapasitesi. Gerçekten bildiğimiz aerodinamiği alt üst eden nesneler bunlar. Uçuş yüzeyi ya da uçak motorunun ürettiği güce yani jet tepki kuvvetine dair bir iz yok.

Ulusal güvenlik aygıtları bütün potansiyel ya da gerçek tehditleri ciddiye almalı. Buna uzayın dışından gelebilecek tehditler de dahil. Bütün ihtimalleri masada tutmalıyız. Bu sadece belli bir ülkenin değil, tüm dünyanın sorumluluğu. Bir hükümet “Tehdidi gözümle görmüyorum, bu nedenle önlem almıyorum” dememeli. Tanrı kavramını örnek vereceğim, insanlar Tanrı’yı görmüyor ama O’na inanıyor. Ya da mesela şu anda sizinle dünyanın iki ucunda, telefonla konuşuyoruz, görmediğimiz bir enerjiyi birbirimize gönderiyoruz. Parçası olduğum için Amerikan ulusal güvenlik aygıtından bahsediyorum, biz paranoyak olmak zorundayız. Buna göktaşları da uzaylılar da dahil.

Uzayın derinliklerinden mi, daha yakından mı yoksa bunların arasında bir yerden mi geliyor, bilemem. Evren çok karmaşık bir yapı, pek çok farklı ihtimal var. Bunun kesin cevabını tabii ki zaman geçtikçe alacağız. Bir kez daha altını çizmek istiyorum, bunlar benim fikirlerim.


Like it? Share with your friends!

178
713 shares, 178 noktalar

Bu habere bir tepki vermek ister misin! Aşağıdan seç, tıkla

Şaşırdım Şaşırdım
3
Şaşırdım
Eğlenceli Eğlenceli
1
Eğlenceli
Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
2
Beğendim
Komik Komik
2
Komik
Üzüldüm Üzüldüm
0
Üzüldüm

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

mta

Editör -Yazar