samsunspor-nuri-asan-tesisleri
samsunspor-nuri-asan-tesisleri

Samsunspor’dan ‘Nuri Asan Tesisleri’ açıklaması

1 min


172
1 yorum, 683 shares, 172 noktalar

Samsunspor Spor Kulübü Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in “Nuri Asan Tesisleri bugüne kadar olduğu gibi yerinde kalacak olup, idaremizce yerinden kaldırılması söz konusu değildir” açıklamalarını memnuniyetle karşıladıklarını duyurdu.Dernekten yapılan yazılı açıklamada, “Nuri Asan Tesisleri, Samsunspor Kulübü ile özdeşleşmiş olup kulübümüzün şanlı tarihinin ayrılmaz bir parçasıdır.

Bugün Samsunspor dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan ve tarihimizin yaşayan tanığı Nuri Asan Tesisleri, kulübümüzün ana merkezi konumundadır. Bu tesisler bünyesinde Samsunspor’un evlatları yetişmiş ve hem kulübümüze hem de Türk…

Samsunspor Spor Kulübü Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in “Nuri Asan Tesisleri bugüne kadar olduğu gibi yerinde kalacak olup, idaremizce yerinden kaldırılması söz konusu değildir” açıklamalarını memnuniyetle karşıladıklarını duyurdu.
Dernekten yapılan yazılı açıklamada, “Nuri Asan Tesisleri, Samsunspor Kulübü ile özdeşleşmiş olup kulübümüzün şanlı tarihinin ayrılmaz bir parçasıdır.
Bugün Samsunspor dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan ve tarihimizin yaşayan tanığı Nuri Asan Tesisleri, kulübümüzün ana merkezi konumundadır.
Bu tesisler bünyesinde Samsunspor’un evlatları yetişmiş ve hem kulübümüze hem de Türk futboluna sayısız hizmetlerde bulunan sporcular adeta Nuri Asan Tesisleri’nde doğmuştur. Nuri Asan Tesisleri, Samsunspor’un kırmızı çizgilerinden biridir ve Samsunspor’un varlığından ayrılması düşünülemez.
Bunu en iyi bilen ise, camiamıza gönül vermiş olan büyük Samsunspor taraftarıdır. Nuri Asan Tesislerimiz hakkında yayılan iddialar karşısında, tek vücut olarak tesislerimizi savunan ve güçlü bir kamuoyu oluşturan büyük Samsunspor taraftarına teşekkür ediyoruz.
Tüm taraftarlarımıza ve Samsun halkına kulüplerine duydukları bu sarsılmaz aidiyet duygusu için minnettarız. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir’in iddialar hakkında bugün yaptığı açıklamayı memnuniyetle karşılıyor ve Samsunspor’un şehrin birleştirici ve vazgeçilmez unsuru olduğunun altını tekrar çizmek istiyoruz” denildi.

Like it? Share with your friends!

172
1 yorum, 683 shares, 172 noktalar

Bu habere bir tepki vermek ister misin! Aşağıdan seç, tıkla

Şaşırdım Şaşırdım
0
Şaşırdım
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
2
Beğendim
Komik Komik
0
Komik
Üzüldüm Üzüldüm
0
Üzüldüm

Bir Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Nuri Asan tesislerinin taşınacağı haberi beni bizleri herkesi üzdü. Son anda bu yanlıştan dönülmesi çok yerinde bir karar oldu.

mta

Editör -Yazar